WILT U KASPERSKY-SYSTEEM INTEGRITEITSBESCHERMING IN UW MACOS INSCHAKELEN?

 Het is goed gezegd dat voorzorg beter is dan genezen. En dit gezegde is niet alleen van toepassing op je leven, maar ook op de elektronische apparaten. In plaats van ongelukkige dingen met uw apparaten te laten gebeuren en later spijt te krijgen, moet u er van tevoren voor zorgen. U moet waakzaam blijven voor de hatelijke bedoelingen van de hackers, zodat ze uw persoonlijke en financiële gegevens niet buitensluiten.

Hackers kunnen proberen uw gegevens te stelen wanneer u naar een verdachte website navigeert, inhoud bekijkt, op willekeurige links klikt, naar muziek luistert of online games speelt. Het kan altijd en overal gebeuren! En aangezien het duidelijk onmogelijk is om altijd op je hoede te zijn, is er antivirussoftware.

Een van de meest populaire antivirus programma's op de markt is Kaspersky. Het fungeert als een barrière tussen jou en de hacker, of virus, wormen, Trojaanse paarden, rootkits, malware, ransomware, spyware, enz.

De klantenondersteuning van Kaspersky is ook populair vanwege hun authentieke en snelle services. Ze helpen bij het oplossen van een breed scala aan technische problemen. Een daarvan is het in- en uitschakelen van de systeem integriteitsbe scherming op uw macOS-apparaat.

Als u het nog niet weet, is System Integrity Protection een functie die de integriteit van uw besturings systeem beschermt. Het voorkomt dat de malware uw systeem bestanden en instellingen bewerkt.

Als u hier bent omdat u problemen ondervindt bij het in- of uitschakelen van deze functie op uw apparaat, volgt u de onderstaande procedure.

DE INTEGRITEITSBESCHERMING VAN HET SYSTEEM INSCHAKELEN

  1. Start uw macOS opnieuw op in de herstelmodus.
  2. Houd ⌘ + R op het toetsenbord ingedrukt tijdens het opstarten van het systeem.
  3. Klik op Hulpprogramma's -> Terminal, in de linkerbovenhoek van het scherm.
  4. Voer het commando in: csrutil enable en druk op Enter.
  5. Start uw apparaat nu opnieuw op.
Neem contact op met onze technische ondersteuning van Kaspersky als de bovenstaande procedure de functie op uw apparaat niet inschakelt. Als u de functie heeft ingeschakeld maar deze nu wilt uitschakelen, volgt u de onderstaande methode.

SYSTEEM INTEGRITEITSBESCHERMING UITSCHAKELEN

  1. Start uw macOS opnieuw op in de herstelmodus.
  2. Houd ⌘ + R op het toetsenbord ingedrukt tijdens het opstarten van het systeem.
  3. Klik op Hulpprogramma's -> Terminal, in de linkerbovenhoek van het scherm.
  4. Voer het commando in: csrutil disable en druk op Enter.
  5. Start uw apparaat nu opnieuw op.
Naast het helpen bij het oplossen van technische problemen met uw antivirus programma, begeleidt de technische dienst van Kaspersky u ook wanneer u advies nodig heeft. U kunt ze gewoon bellen of een sms achterlaten en ze nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Als je meer hulp nodig hebt bij het antivirus programma, neem dan gerust contact op met onze Kaspersky-klantenservice. U kunt dit doen via e-mail, telefoon of live chat-ondersteuning. We beloven al uw technische problemen op zijn vroegst op te lossen!

Comments

Popular posts from this blog

ZIET U DE FOUT 'KAN GEEN VERBINDING MAKEN MET KASPERSKY-PORTAL' BIJ HET INSTALLEREN VAN LAB-PRODUCT?

WEET JE HOE KASPERSKY SAFE MONEY WERKT?