WILT U MELDINGEN IN WI-FI-NETWERKEN IN KASPERSKY TOTAL SECURITY UITSCHAKELEN?

 Kaspersky is een van de beste antivirus programma's voor mensen die volledige bescherming willen tegen allerlei soorten cyberdreigingen. Het biedt bescherming tegen bedreigingen zoals malware, spyware, ransomware, rootkits, wormen, Trojaanse paarden, virussen, enz. Naast bescherming tegen bestaande bedreigingen, beschermt het u ook tegen mogelijke bedreigingen wanneer u op een website surft, inhoud downloadt, kijkt. films, naar muziek luisteren of wat u ook online doet.

Wanneer het een verdachte website detecteert, waarschuwt het u ervoor, of blokkeert het soms zodat u er geen toegang toe hebt. Het beschermt ook uw gegevens en persoonlijke informatie tegen het oog van hackers die deze willen stelen voor kwaadaardige doeleinden. De klantenondersteuning van Kaspersky is erg nuttig voor mensen die technische problemen hebben met hun softwareprogramma.

Meldingen op het Kaspersky-programma zijn erg handig om u op de hoogte te houden van de nieuwe functies, mogelijke bedreigingen, bestaande virussen of wat dan ook. Maar constant pingen door de antivirus kan erg vervelend zijn, vooral als u iets belangrijks doet. Het kan u van uw werk afleiden en u kunt het misschien niet op tijd afmaken.

Dergelijke meldingen zijn vervelend en daarom is het belangrijk om ze te verwijderen. Voor dergelijke hulp is ons Kaspersky-klantenserviceteam altijd beschikbaar. U kunt op elk moment contact met hen opnemen. Voordat u dat doet, is het goed om de normale procedure zelf uit te proberen.

Met het Kaspersky-programma kunt u meldingen van kwetsbaarheden in Wi-Fi-netwerken in- of uitschakelen om u en uw gegevens te beschermen. Hier is hoe je dat kunt doen:

  1. Open het venster Kaspersky Total Security.
  2. Ga naar Instellingen -> Beschermingscentrum -> Firewall.
  3. Schakel in het Firewall-venster de volgende vakjes in of uit:

  • Melden van kwetsbaarheden in wifi-netwerken. Kaspersky-antivirus geeft meldingen weer wanneer een kwetsbaarheid wordt ontdekt.
  • Blokkeer en waarschuw voor onveilige wachtwoordenoverdracht via internet. Kaspersky-antivirus voorkomt wachtwoordoverdracht in een onveilig netwerk.
        4. Sluit het toepassingsvenster als u klaar bent.

    Als u onmiddellijke hulp zoekt met betrekking tot de software, bel dan zo snel mogelijk ons Kaspersky technische servicenummer. U kunt ook naar ons team schrijven via e-mail of live chatondersteuning.

    We beloven zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen om het probleem op te lossen!

    Comments

    Popular posts from this blog

    ZIET U DE FOUT 'KAN GEEN VERBINDING MAKEN MET KASPERSKY-PORTAL' BIJ HET INSTALLEREN VAN LAB-PRODUCT?

    WILT U KASPERSKY-SYSTEEM INTEGRITEITSBESCHERMING IN UW MACOS INSCHAKELEN?