WEET JE HOE KASPERSKY SAFE MONEY WERKT?

Kaspersky heeft de afgelopen jaren tal van nieuwe functies in zijn software geïntroduceerd. Ze hebben bijgedragen aan de groeiende vraag en populariteit van de software over de hele wereld. Deze geavanceerde functies hebben de antivirus niet alleen onverslaanbaar gemaakt in termen van verschillende functies, maar hebben hem ook geholpen een breder publiek te bereiken. Als u ook een Kaspersky-antivirusgebruiker bent, moet u weten hoeveel de software in deze loop van de tijd is gegroeid.

Verrassend genoeg heeft de klantenservice van Kaspersky ook veel bijgedragen aan de groeiende populariteit door alle klachten van klanten op tijd af te handelen. Ze staan bekend om het verstrekken van relevante en tijdige informatie aan de gebruikers. Als u ook technische fouten met de software ondervindt, kunt u ze altijd en overal bellen, 24 uur per dag.

Een van de nieuwe functies die in de Kaspersky-software zijn geïntroduceerd, is de functie Veilig Bankieren. Maar niet veel mensen weten hoe het werkt. Om u hierbij te helpen, hebben we hier alles wat u erover moet weten opgeschreven.

Als u op zoek bent naar meer persoonlijke assistentie, bel dan op elk gewenst moment ons Kaspersky-klantenservicenummer. We garanderen u zo spoedig mogelijk met betrouwbare oplossingen contact met u op te nemen!

Op het moment dat u zich aanmeldt bij uw profiel voor online bankieren, doet Kaspersky Total Security het volgende:

  • Controleert of u een echte online betalings- of banksysteempagina opent. Om de betrouwbaarheid van een website te waarborgen, vergelijkt Kaspersky het adres van een opgevraagd pagina met een continu bijgewerkte database van financiële websites.
  • Verifieert het certificaat dat wordt gebruikt om een veilige verbinding tot stand te brengen, waardoor toegang tot nep- of schadelijke pagina's wordt voorkomen.
  • Scant het besturingssysteem van uw apparaat op kwetsbaarheden die essentieel zijn voor online bankieren.
  • Biedt u de mogelijkheid om elke website in de modus Veilig Bankieren te openen om uw persoonlijke gegevens te beschermen.
Voor het geval u het niet weet, beschermt Safe Money uw klembordgegevens tegen onderschepping en diefstal. Het voorkomt ook ongeautoriseerde screenshotopname om uw online transacties veiliger te maken. Voor meer informatie hierover kunt u direct contact opnemen met onze Kaspersky technische ondersteuning.

Als je nog meer twijfels hebt, neem dan contact op met onze Kaspersky technische klantenservice via telefoon, live chat-ondersteuning of e-mail. Ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op met betrouwbare oplossingen. Het enige dat u hoeft te doen, is de fout melden en de rest aan ons overlaten.

Comments

Popular posts from this blog

ZIET U DE FOUT 'KAN GEEN VERBINDING MAKEN MET KASPERSKY-PORTAL' BIJ HET INSTALLEREN VAN LAB-PRODUCT?

WILT U MELDINGEN IN WI-FI-NETWERKEN IN KASPERSKY TOTAL SECURITY UITSCHAKELEN?

WILT U KASPERSKY-SYSTEEM INTEGRITEITSBESCHERMING IN UW MACOS INSCHAKELEN?